Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

CO NAS WYRÓŻNIA?

  1. ŚWIEŻOŚĆ I DOSTĘPNOŚĆ

    Nasze pieczywo jest wypiekane kilka razy dzienne, dzięki temu jest zawsze świeże i chrupiące a także dostępne od rana do wieczora.

  2. Z PIECA KAMIENNEGO

    Ciemna, chrupiąca, dobrze wypieczona skórka, wilgotny miękisz, otwarta struktura, większe pory, głęboki smak i świeżość przez długi czas.

  1. KARTA DUŻEJ RODZINY

    Z kartą chleby i bułki - 10% taniej!

  2. KUPUJĘ NIE MARNUJĘ

    Kupuj taniej chleby, bułki i bagietki w wielopakach od rana oraz wybrane słodkie i słone przekąski wieczorem przed zamknięciem sklepu.

  1. KRAJALNICA

    Dostępna we wszystkich sklepach Lidl w Polsce.

  2. PYSZNE, BO Z POLSKI!

    Ponad 20 rodzajów wypieków z oznaczeniem Produkt Polski, wypieczone w 100% z polskiej mąki!

CHLEBY

  1. Chleb słonecznikowy

    Chleb wzbogacony nasionami słonecznika oferuje chrupiącą skórkę i aromatyczne wnętrze.

  2. Chleb orkiszowy

    Wykonany z mąki orkiszowej, ma orzechowy smak i delikatną strukturę.

  3. Chleb graham

    Pyszny chleb wypiekany z mąki graham, łączy orzechowy smak z bogactwem błonnika i składników odżywczych.

  1. Bułka pszenna

    Tradycyjna bułeczka o doskonałym smaku. Krucha skórka i delikatne wnętrze.

  2. Bułka Poznańska XXL

    Przepyszna pszenna bułka z dodatkiem mąki żytniej.

  3. Bułka śniadaniowa fitness

    To doskonały wybór dla dbających o zdrowie. Bogata w błonnik, wspiera trawienie i daje energię na cały dzień.

  1. Bułka ziemniaczana z ziarnami

    Bułka pszenna z dodatkiem płatków ziemniaczanych i mąki żytniej, z ziarnami.

  2. Przekąska z serem

    Apetyczna bułka z dodatkiem sera typu Ementaler.

  3. Bułka ziarnella

    Wypiekana z mieszanki mąki pszennej i ziaren, takich jak słonecznik, siemię lniane i sezam, jest źródłem cennych składników odżywczych.

  1. Bagietka duża pszenna

    Zachwyca chrupiącą skórką i miękkim wnętrzem. Jej aromat unoszący się z pieca sprawia, że każdy kęs to prawdziwa przyjemność.

  2. Bułka nacięta

    Chrupiąca skórka kryje miękkie, puszyste wnętrze, które doskonale sprawdzi się na kanapki lub jako dodatek do zupy.

  3. Bułka z dynią

    Delikatne, puszyste ciasto doskonale uzupełnia się z chrupiącymi pestkami dyni na wierzchu bułki.

  1. Bajgiel z makiem

    Jego sprężysta struktura i chrupiąca skórka idealnie komponują się z delikatnym, orzechowym smakiem maku. Prosty, a wyjątkowy!

  2. Bułka mleczna

    Klasyczna przyjemność, która zachwyca miękkością i delikatnym, słodkawym smakiem!

Przekąski słodkie

  1. Croissant maślany 27% masła

    Rogalik o aksamitnym maślanym wnętrzu ukrytym w delikatnej i złocistej skórce.

  2. Croissant maślany z nadzieniem orzechowym

    Tradycyjny rogalik maślany wypieczony z delikatnego ciasta pfrancuskiego z rozpływającym się w ustach nadzieniem orzechowo-kakaowym.

  3. Warkocz klonowy z orzechami pekan

    Przekąska z ciasta półfrancuskiego z orzechami pekan i syropem klonowym.

  1. Fantazja truskawkowa

    Niezwykle soczyste nadzienie z truskawkami i kremem o smaku waniliowym zawinięte w kruche ciasto francuskie.

  2. Ciastko z jabłkiem

    Idealnie chrupiąca skórka ciasta francuskiego wypełnione przepysznym nadzieniem z jabłka.

  3. Drożdżówka z budyniem

    Drożdżówka z kremem budyniowym o smaku waniliowym.

  1. Drożdżówka z serem

    Przepyszne serowe nadzienie ukryte w tradycyjnej drożdżówce.

  2. Pączek z nadzieniem wieloowocowym

    Pączek z nadzieniem z wiśni, truskawek i malin, oprószony pudrem dekoracyjnym.

  3. Milka donut

    Pączek typu donut z czekoladą Milka Alpine Milk 20%.

  1. Donut czekoladowy

    Pączek z dziurką z ciasta drożdżowego smażonego oblany 16% czekoladą mleczną.

  2. Donut Pinky

    Donut z ciasta drożdżowego udekorowany różową polewą z białą posypką.

  3. Pączek z nadzieniem pistacjowym

    Delikatne ciasto smażone na złoty kolor skrywa kremową, orzechową masę z pistacji.

  1. Drożdżówka owocowa

    Łączy puszyste ciasto z soczystymi owocami, prawdziwa uczta dla smakoszy!

  2. Pączek z nadzieniem Łowicz: powidła śliwkowe

    To smakowita propozycja, która łączy puszyste ciasto z intensywnym smakiem powideł Łowicz. Każdy kęs to przyjemność.

  3. Muffin Łowicz z nadzieniem z czarną porzeczką

    Muffin z nadzieniem z czarną porzeczką tworzy puszyste ciasto skrywające soczyste nadzienie, które dodaje mu kwaskowatości i wyjątkowego smaku.

  4. Ciastko z czekoladą

    Łączy delikatne ciasto z doskonałą czekoladą. Zachwyca nie tylko smakiem, ale i chrupiącą teksturą!

Przekąski słone

  1. Bagietka z masłem czosnkowym

    Idealnie wypieczona skórka, delikatny i miękki miękisz, z równomiernie rozprowadzonym masłem z dodatkiem czosnku i drobno posiekanej natki pietruszki.

  2. Pizzerina

    Mini Pizza z szynką i pieczarkami.

  1. Mini Calzone

    Pizza Mini Calzone - ciasto pszenne nadziewane przecierem pomidorowym i mozzarellą.

  2. Frusta prosciutto

    Mini Pizza – ciasto drożdżowe z przecierem z pomidorów, serem Mozzarella – podpuszczkowym, dojrzewającym i szynką wieprzową gotowaną.

  3. Hot dog

    Ulubiony przysmak, parówka wieprzowa otoczona sosem ketchupowo-musztardowym, otulona delikatnym ciastem półfrancuskim.

  1. Zapiekanka z pieczarkami i serem

    Idealne połączenie smaków! Soczyste pieczarki i topiony ser tworzą doskonałą harmonię w chrupiącym cieście.

  2. Pinsa margherita

    Chrupiąca, lekkostrawna baza jest idealnym podłożem dla soczystych pomidorów, świeżej bazylii i sera.

  3. Cebularz

    Tradycja, która zachwyca w każdym kęsie! Zanurz się w aromatycznym nadzieniu z cebuli, które łączy prostotę i smak.

  1. Pasztecik grzybowy

    Niezwykle aromatyczny farsz z pieczarek i smażonej cebulki otulony delikatnym ciastem półfrancuskim.

  2. Burek z serem i szpinakiem

    Idealna przekąska z nadzieniem szpinakowo-serowym zamkniętym w niezwykle delikatnym cieście filo.