Ta przeglądarka nie jest przez nas wspierana!
Aby wyświetlić stronę poprawnie, użyj jednej z następujących przeglądarek:Uwaga!Jeśli będziesz kontynuować za pomocą tej przeglądarki, Twoje zakupy mogą się nie udać :(

Marka Baresa ma w swoim portfolio produkty na bazie smacznych i soczystych pomidorów, które dojrzewały na polach uprawnych pod niebem Włoch – w słonecznym i ciepłym klimacie.

Część oferty marki to produkty ze znakiem BIO. Ten znak daje pewność, że produkty pochodzą z ekologicznych upraw, bez użycia nawozów sztucznych, pestycydów czy chemicznych środków ochrony roślin.


W asortymencie marki Baresa znajdują się passaty, przeciery i sosy pomidorowe, pomidory w puszce (całe i krojone) oraz pomidory suszone. Marka oferuje również zielone i czerwone pesto, kapary oraz bezpestkowe oliwki w wielu wariantach.


Produkty Baresa, które pokocha Twoje podniebienie, znajdziesz wyłącznie w lidlowej ofercie.

Produkty z pomidorów

  1. Passata pomidorowa

    Sprawdzi się zarówno do tradycyjnej pomidorówki, jak i pysznych dań w stylu włoskim. Ma aksamitną konsystencję, intensywny kolor i lekko słodki smak podkręcony szczyptą bazylii.

  2. Przeciery i sosy z pomidorów

    Najczęściej ich skład jest taki sam jak passaty pomidorowej. Mają one jednak nieco gęstszą konsystencję.

  3. Pomidory w puszce

    Dostępne są w dwóch wariantach: obrane w sosie własnym i drobno krojone z dodatkiem aromatycznych ziół.

Produkty pomidorowe w jakości BIO

  1. BIO Pomidory całe bez skórki

  2. BIO Pomidory krojone bez skórki

  3. BIO Pomidory siekane z bazylią

  1. BIO Pomidory siekane z ziołami

  2. BIO Pomidory siekane z cebulą i czosnkiem

  3. BIO Passata pomidorowa

  4. BIO Passata pomidorowa

Produkty pomidorowe

  1. Pomidory całe bez skórki

  2. Pomidory krojone

  3. Pomidory krojone z bazylią

  4. Pomidory krojone z ziołami

  1. Pomidory krojone z cebulą i czosnkiem

  2. Pomidory krojone arrabbiata

  3. Passata pomidorowa

  4. Passata pomidorowa Rustica

  1. Suszone pomidory w oleju z pestkami dyni

  2. Suszone pomidory w oleju z oliwkami

  3. Suszone pomidory w oleju z borówkami

Zielone oliwki są bardziej gorzkie, a czarne mają delikatniejszy smak. Ich intensywność zależy od momentu zbioru. Sprawdzą się w formie przekąsek oraz jako składnik sałatek, makaronów i zapiekanek.

  1. Czarne oliwki bez pestek

  2. Zielone oliwki bez pestek

  3. Zielone oliwki nadziewane pastą z papryki

  1. Zielone oliwki nadziewane czosnkiem

  2. Zielone oliwki nadziewane migdałami

  3. Zielone oliwki bez pestek

Pesto

  1. Pesto alla Genovese

  2. Pesto Rosso

  3. Pesto alla Calabrese